Nakupovalna torba Close
Količina Ime izdelka Cena Spremeni
your basket is empty
Total: 0.00 EUR  

Novice
Cirkulacija 2 programi
Interdisciplinary projects
15. dec. 2013
New web page TURBOREBOP = aggregator
Aggregator means bringing together all there is...
 
Novosti iz ponudbe Trivia Records/Zapisi Oglej si vso ponudbo
ROR
Tehnoladja | Merikerho Helsinki
Field recordings in air and water during the Cirkulacija 2 visit in Finland. The place of rest and contemplation was at Future Lake near Helsinki and the performance place was on Merikerho club/ ship in Helsinki harbor. Boštjan Leskovšek was using the underwater recordings as his instrument. Here it is as separate album.
prosto pretočno
Cirkulacija 2
Robotanika: Exodos | Post Maker Organism - Live!
A recording of Cirkulacija 2 (Stefan Doepner, Boštjan Leskovšek, Borut Savski) performance at Merikerho club Helsinki Finland on 20th October 2018. Visit was part of two-way exchange between Ljubljana and Helsinki (Cirkulacija 2 and Koelse = Association of experimental electronics – Kokeellisen Elektroniikan Seura)
prosto pretočno
Javier Areal Vélez, Boštjan Leskovšek, Borut Savski
Argumental Landscapes=inside-out+upside-down
Double-bill/ triple action. On the occasion of Mike Hentz' Mental Landscapes lecture at Cirkulacija 2 - a concert occurred: Javier Areal Vélez – Argentinian composer and guitar improviser claiming to be open to any kind of participation visited C2. He was joined by the two local strummers: Leskovšek and Savski.
prosto pretočno
Borut Savski
Sveti trije kralji | The three kings
Moške sodobne različice vokaliziranja so izven gostilne ali cerkve (formatiranih oblik pevskih zborov) redke. Na pobudo Košnika, ob neposrednem nedavnem vzoru Tomažinke, je nastala ideja za uporabo glasu kot izhodišče in elektroakustične prijeme kot berglo za tri zvočne raziskave.
prosto pretočno
Boštjan Leskovšek, Borut Savski, Milan Kristl
Banquet contemplatif | Miza ponuja - bedak je kdor se kuja
Ob otvoritvi sezone Cirkulacija 2 | leto 2017/ letnik X - prigodni kulturno-umetniški program – impro session, dva ali trije. Mali synthi velikega Boštjana in otožni zvoki mandolin – Savski + Cirkulino ter Kristl.
prosto pretočno
Herman & Savski
Vračnica in bali / Novokomponirane slovenske ljudske
Bogdana Herman in Borut Savski sva leta 2010 zasnovala projekt Novokomponiranih slovenskih ljudskih, kar je rodilo sedem javnih koncertov in zbirni cd album. V letu 2016 se je začel novi krog slovenskih novoljudskih. Delni rezultati so že dostopni ...
prosto pretočno
Duncan, Tratnik, Doepner, Leskovšek, Savski
besede prelomljene -  manjka glas - sporočilo neuspešno
V gosteh v C2 je bil John Duncan, eden temeljnih sodobnih radikalnih umetnikov zadnjih štirideset let. Z Duncanom smo v veliki dvorani Cirkulacije 2 v treh dneh pripravili kvadrofonsko situacijo v kateri smo se zvrstili vsi sodelujoči. Domači sodelujoči: Iva Tratnik, Stefan Doepner, Boštjan Leskovšek in Borut Savski.
prosto pretočno
Mike Hentz & Cirkulacija 2
Klima: Nedekadentni koncert
Vrhunec performativnega segmenta Klima Dekadenca, v katerem so sodelujoči poprimjeli za instrumente in odigrali pravi koncert! Predvideni naslovi: Nedekadentni koncert, Trije teddybearji in miss Biggy, Trije dandybearji in kraljica Avi. Koncert je potekal pod taktirko Mikea Hentza, že drugič gostujočega v projektih Cirkulacije 2.
prosto pretočno
Borut Savski
my name is Cirkulino and i work on arduino
Album je aktivna shramba najbolj tipičnih zvočnih sestavkov narejenih s pomočjo sekvencerja Cirkulino. Kot ime nakazuje gre za del paradigme arduino. Več o tem je na voljo drugje, zvočni del pa je zajet na tem mestu. Projekt se je začel v 2012 in se nadaljuje v 2013.

prosto pretočno
Theremidi Orchestra
4011
Theremidi Orchestra (glag.) so bili ustanovljeni po zaključku tridnevne delavnice izdelovanja teremin fizičnih vmesnikov na Ljudmili v maju 2011. Praktični in hrupni elektro-ansambel obstaja v večnem sedanjiku, čeprav se tudi naslanja na zgodovino elektronske godbe, medtem ko število članov niha med osem in deset, včasih tudi dvanajst. Izbor nekaterih nastopov in vaj.
prosto pretočno
Spiro Mason
Sounds from Squares
Trojni album Dušana Zidarja (akka Spiro Mason) je zvočna študija "vizualca", ki se loti preverjanja zvočne vsebnosti podobe (fotografije), ko je ta prevedena iz digitalne slikovne reprezentacije v zvočno.
prosto pretočno
Cirkulacija 2 & friends
Social Noise Sessions & Sound as Metaphor
Zbirka posnetkov z različnih dogodkov v sklopu dejavnosti Cirkulacije 2 v letu 2012. Osnovno gibalo je bilo gostovanje v Zagrebu v galeriji Močvara (koprodukcija: Kontejner), pred in po tem pa je bilo še nekaj enodnevnih dogodkov imenovanih Social Noise Sessions, pri katerih so sodelovali mednarodni kolegi.
prosto pretočno
Milan Kristl
Bandura Kejti in Ti
Bandura Kejti in Ti je avtorski album Milana Kristla. Uporabljeni instrumenti: bandura in kalimba. Produkcija 2003/ 2004.
prosto pretočno
Cirkulacija 2
at XL experiment 2009
7. maj 2009: ekipa Cirkulacije 2 je nastopila v sklopu dogodkov XL eksperiment ob 40. letnici Radia Študent v galeriji Kapelica. V sodelovanju z ekipo Radia Helsinki Graz/ Avstrija.
prosto pretočno
Boštjan Leskovšek ROR
Ves Olje
Ves Olje je zvočni album Boštjana Leskovška. Vsebuje dve skladbi. Avtor preizprašuje vse in nič - črno luknjo.
prosto pretočno
Uzvočevalci
Nevestina harfa
Nevestina harfa je vmesni rezultat zdaj že večletne serije sodelovanj Uzvočevalcev (Bogdana Herman, Zvonka T Simčič, Borut Savski, Franc Cegnar, Miha Tomšič). Tokrat se je pridružila še Silvana Paletti. V letu 2012 so Nevestino harfo izvedli dvakrat: pri cerkvi Sv. Ane v Žlebah pri Medvodah (september 2012) in na Ljubljanskem gradu (december 2012).
prosto pretočno
Cirkulacija 2
Live at Sajeta 2009 music festival
Interdisciplinarna postaja Cirkulacija 2 je že drugo leto sodelovala na festivalu Sajeta pri Tolminu, kjer je postavila tehnološki tabor in v sodelovanju z vokalistko Bogdano Herman izvedla tudi koncert.
prosto pretočno
Nova deViator
EM (reinventing radio performances)
Album vsebuje dva solo nastopa Nova deViatorja (akka Luka Prinčiča) z dogodkov XL eksperiment ob 40-letnici Radio Student, ki je potekal od 3. do 9. maja 2009 v galeriji Kapelica v Ljubljani.
prosto pretočno
Različni avtorji
 Vmesni prostori Ljubljana - arhivi
Arhivski posnetki s festivala Vmesni prostori iz leta 2006, ki je bil zasnovan kot dvakratna mednarodna izmenjava (v Grazu in Ljubljani). Vmesni prostor je tisti skupen prostor, ki si ga nihče ne lasti. Tak prostor soustvarjamo, pri tem pa ohranjamo svojo individualnost.
prosto pretočno
Bogdana Herman Borut Savski
Novokomponirane slovenske ljudske
Izbor posnetkov iz serije koncertov, ki sta jih avtorja imela od leta 2010 dalje pod
nazivom Novokomponirane slovenske ljudske. Na posnetkih so naslednje skladbe:
Po morju plava barčica, Lahkoživčeve sanje, rezijanska Lepa Vida, ljudske izštevanke,
Moj fantič je na T’rolsko vandral in Poljska kraljica.
prosto pretočno
trda kopija: 10.00

Največkrat gledane stvari