ENGLISH

Izbor iz predala Tiskovine Oglej si vso ponudbo
Knjiga je začela nastajati leta 1999 v ZDA. Avtorico sta k projektu vzpodbudila soočenje z umetnostno zgodovino v tamkajšnjem akademskem okolju ter lastna izkušnja mednarodne študentke in umetnice.
Cena: 25.00  
Plakat Prenapete strukture vsebinsko spremlja dinamične interaktivne skulpture narejene na istoimenskem avtorjevem principu.
prosto pretočno 
Plakat Plesalci je zbirka besedil in fotografij zbranih na enem kupu, da odsevajo nekakšno zaporedje razmišljanj in poti pri izvedbi avtonomnih gibajočih se objektov, za katere avtor Borut Savski pravim, da so metaforični objekti.
prosto pretočno 
Plakat Električni Jezus je zbirka besedil, ki so nastala ob gradnjah meta-religioznih premičnih razpel = križev. Iz bogatega, a popolnoma nepreglednega področja vere, je Borut Savski potegnil nekaj divjih idej.
prosto pretočno 
Slikanica kompresirane Državice Ptičjestrašilne in uveljavljanje nove blagovne znamke: karierna sodobna umetnica Milena Kosec - OSEBNO.
Cena: 15.00  
Plakat narejen za pregledno razstavo v Moderni galeriji leta 2005, kjer je bila razstavljen tudi instrument imenovan Okrogla miza. Ta je nastala nekaj let prej za nastop, ki ga je Borut Savski imel v avstrijskem radijskem programu Kunstradio.
prosto pretočno 
Podnaslov: Glasilo zaprtih tekstilnih tovarn na Slovenskem. Elektronska izdaja prvega natisa iz 2003. Avtorica Marija Mojca Pungerčar. Brošura z izbranimi spomini na slovensko tekstilno tradicijo.
prosto pretočno 
Borut Savski je prvo knjižico v seriji tiskanih esejev pomensko priključil na projekte senzoričnih gibljivih objektov Plesalcev, Posod in Reflektorjev.
Cena: 2.50