ENGLISH

Izbor iz predala Izdelki > Trdi Oglej si vso ponudbo
Some files for simplistic arduino versions with atmega 8, 88, 168, 328 - commonly known as Poorduino. There are some boards for flashing bootloaders with standard arduino board. Etc.
prosto pretočno 
Make a midi-sequencer arduino shield called Cirkulino. It acts as 8-step midi-sequencer (the sender of notes) and also as five potentiometer midi-controller. Some additional parametric randomizing functions take it away from simple "metronome" - into direction of "mantra machine" shruti-box. For automata usages some more steps could be useful (8, 16, 24, 32).
prosto pretočno 
Umetniški projekt je poimenovan po aktuarskih tabelah “tablice smrtnosti«, ki prikazujejo verjetnost preživetja. V ročno izdelano mlečno čokolado so vtisnjeni podatki pričakovanega trajanja življenja za moške in ženske.
prosto pretočno 
Naprava je bila razvita in izdelana za projekt Vadima Fiškina tour en l´air (2009), ki je želel s pomočjo enega kontrolnega zvočnega kanala določiti koreografijo gibanja dveh balonov v 3D prostoru (levo-desno in gori-doli) v skladu z glasbo, ki je bila posneta na drugem kanalu avdio cedeja.
prosto pretočno 
Sekvencer/ serializator dogodkov, izveden s pomočjo dveh vzporednih števnikov dogodkov. Sestavljen je iz dveh vzporednih pomičnih registrov, ki se pomikajo glede na zaznavo signalov dveh senzorskih virov. Rezultat nastane, kadar se dogodki obeh virov ujamejo. Z možnostjo nekakšnega "programiranja".
prosto pretočno 
Imenovan tudi teremin ali originalno termenvox. Elektronsko vezje, ki sodi na začetek moderne dobe in je v svoji prvotni obliki predstavljal prvi elektronski glasbeni instrument. V predstavljeni obliki je namenjen povezavi na računalnik - kot vmesnik za digitalni glasbeni instrument.
prosto pretočno 
Večnamensko umetniško delo (umetniška grafika, namizni prt in družabna igra) Marije Mojce Pungerčar iz leta 1996. Zasnovano v treh variantah: Rural, International, Existential.
Cena: 25.00  
Avtorica: Marija Mojca Pungerčar. Večnamenski izdelek je del umetniškega projekta V akciji iz leta 2005. Fotoalbum - katalog je izdelan v obliki praktične nakupovalne torbe.
Cena: 4.00  
Avtorica: Marija Mojca Pungerčar. Fotografije in teksti iz arhiva šiviljskih delavnic Socialdress, ki so potekale v avstrijskem Gradcu in v Ljubljani, so preoblikovani v vzorec "Socialdress Dezen Graz & Ljubljana".
Cena: 8.99