SLOVENSKO

Uzvočevalci - Nevestina harfa (viewed: 55001)

 Copy player code Close
free download
 Questions and Answers Close
 
Ask the seller

 Copy this code to the field on the left
Naslov: Bride's Harp (live at St. George chappel at Ljbubljana castle, 22nd December 2012 at 17.00
Participantsi: Bogdana Herman, Zvonka T Simčič, Borut Savski, Franc Cegnar, Miha Tomšič, Silvana Paletti
Produkcija: Zavod CCC (Zavod za medijsko umetnost in projekte družbenega raziskovanja | CrossCommunityCreation Institute)
http://www.zavod-ccc.org/
Snemanje zvoka in postprodukcija: Iztok Zupan
Fotografija na naslovnici in vabilu: Iztok Pipan




Nevestina harfa (55:29) Download
Uzvočevalci 2012/ Ljubljanski grad video


Download these files

pdf leaflet_300dpi_print.pdf




Linked items
Details:

V produkciji Zavoda CCC že več let poteka sodelovanje med posamezniki, ki bi ga najlažje poimenovali Uzvočevanja. Začelo se je z večih strani: s projektom Zvonke T Simčič Nove alegorije na eni strani, s projektom Franca Cegnarja z napenjanjem strun preko medvoške hidrocentrale na drugi strani in s projekti v produkciji KUD Trivia (Borut Savski, Bogdana Herman) na tretji strani. Vmes so tudi sodelovanja na liniji Cirkulacije 2 (Bogdana Herman, Borut Savski, Miha Tomšič). Čez čas se je izkristalizirala ekipa, ki jo lahko imenujemo Uzvočevalci.

Osnovni pristop je inter/multimedijski dogodek z velikim poudarkom na izbiri lokacije in upoštevanju tam najdenih specifik. Izjemno se upošteva tudi vloga publike. Franc Cegnar to poimenuje socialna instalacija. Dogodki so potekali na lokacijah ob Zbiljskem jezeru, v galeirji Zbilje, v MKC Medvode, v Žlebah pri Medvodah, v parku Navje v Ljubljani, na hribu Lipnik na ljubljanskem gradu, v kapeli Sv. Jurija na Ljubljanskem gradu in še marsikje po Ljubljani.

V letu 2012 smo nadaljevali s principom harfe, ki smo jo uvedli v letu 2011.